GRATIS VERZENDING VANAF €50,-
Over ons

Voor vitaminen, sportsupplementen, sportvoeding, drogisterijproducten en nog veel meer, is er maar één plek op het web waar je naartoe moet gaan: Vitaminenaturel.nl! Hier vind je alles wat je maar wenst voor uw gezondheid.

De helft van de Nederlanders is te zwaar. Het aantal mensen in Nederland met diabetes stijgt. Snoepautomaten worden verboden op scholen. Gezond eten is hot.

Alleen zitten in ons eten, ook al proberen we gezond te eten, vaak te veel suiker en koolhydraten en is de voedingswaarde laag. Daarom kunnen veel mensen wel wat hulp gebruiken bij hun levensstijl.

Vitamine Naturel biedt die hulp. Met producten met vrijwel alleen natuurlijke ingrediënten helpen wij een goede gezondheid te ondersteunen. Wij bieden een rijk assortiment aan producten die passen in een gezonde levensstijl. Denk aan extra mineralen of vitaminen. Aan producten die de nachtrust of de spijsvertering verbeteren. Of aan een stralende huid en meer energie.

 Vragen? Neem contact met ons op. Wij denken graag en vrijblijvend met u mee over producten waarbij u baat zou kunnen hebben!


Heb je tips en/of opmerkingen,  benader ons via Facebook, Twitter of via onze contactpagina. Wij nemen de tijd om op elke vraag of opmerking een antwoord te geven. Dit past bij ons streven naar een persoonlijke en laagdrempelige benadering van onze klanten.