GRATIS VERZENDING VANAF €50,-
  • Vitamine D 50+, 250 tab Davitamon

Vitamine D 50+, 250 tab Davitamon

Merk:DAVITAMON
Model:722475
Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €6,99

  • Excl. BTW: €6,41

Vitamine D 50-plussers

Voorziet in de verhoogde behoefte aan vitamine D bij 50-plussers Voor het behoud van sterke botten Verkrijgbaar in verpakking van 250 tabletjes met citroensmaak Davitamon D 50+ voorziet volwassenen vanaf 50 jaar op een flexibele manier in de verhoogde behoefte aan vitamine D. De voeding levert gemiddeld namelijk minder vitamine D dan de aanbevolen hoeveelheid van de Gezondheidsraad. Daarom wordt een vitamine D supplement geadviseerd voor vrouwen vanaf 50 jaar en mannen vanaf 60 jaar.

Meer informatie over Davitamon Vitamine D 50+

Behoud van sterke botten

Vitamine D speelt een belangrijke rol bij het behoud van stevige botten en tanden. Vitamine D zit in vette vis en margarine, halvarine en bak- en braadproducten. Vitamine D wordt ook deels in uw huid aangemaakt onder invloed van buitenlicht. Bij het ouder worden gaat dit vermogen echter achteruit. Daarom geldt: hoe ouder je bent, hoe meer vitamine D je nodig heeft. Davitamon D 50+ bevat per tablet 2,5 microgram vitamine D, waarmee u op een flexibele manier kunt voorzien in deze verhoogde behoefte aan vitamine D. U kunt Davitamon D 50+ gebruiken naast een multivitamine. Davitamon D50+ verhoogt de opname van calcium in de botten en helpt daarmee aan het behoud van sterke botten. 
Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar.

Gebruiksaanwijzing
1 smelttabletje per dag. Bij voorkeur tijdens of na de maaltijd innemen. 

Ingrediënten
Zoetstof: mannitol, maïszetmeel, vitamine D, aroma’s, voedingszuur: citroenzuur, antiklontermiddel: magnesiumstearaat.

Hoe te bewaren
Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.. Voedingssupplement met zoetstoffen.
Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Gerelateerde producten

Tags: VITAMINE D, DAVITAROM, 50+